Από το Blogger.

Παραβίασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπουργείο

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ρεπορτάζ:esos.gr

Την πόρτα της κεντρικής εισόδου του υπουργείου Παιδείας (δείτε τις φωτό) παραβίασαν περίπου 40 εκπαιδευτικοί και εισέβαλαν στο υπουργείο για να συναντήσουν την πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας , χωρίς να προηγηθεί προγραμματισμός συνάντησης.

Πρόκειται για τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Διοριστέων Εκπαιδευτικών και του Σωματείου Εκπαιδευτικών 24μήνου και ΑΣΕΠ που διοργάνωσαν τη σημερινή συγκέντρωση έξω από το υπ. Παιδείας και συμμετείχαν περίπου 60 εκπαιδευτικοί .

Η υπουργός που βρίσκονταν

στην ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ) και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου σε σύσκεψη τους παρέπεμψαν στον Γενικό Γραμματέα Γ. Κουλαιδή .

Μάλιστα ο κ. Κουλαιδής βγήκε ο ίδιος στο διάδρομο . όπου βρίσκονταν οι εκπαιδευτικοί και ζήτησε τετραμελή αντιπροσωπεία τους να περάσει στο γραφείο.

Η απάντηση που έλαβε ο Γενικός Γραμματέας ήταν «η την υπουργό ή την υφυπουργό ή κανέναν».

Αργότερα ορίστηκε συνάντηση με την υφυπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου , η οποία ολοκληρώθηκε και σε λίγο το esos.gr θα δημοσιεύει της δηλώσεις.




Αυτό που πρέπει πραγματικά να μας απασχολήσει είναι ΓΙΑΤΙ δεν συνελλήφθει κανείς σε αυτή τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και αν η κα Υφυπουργός δεν ντρέπεται που αυτοί οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ θα κληθούν να διδάξουν (!!) σε γυμνάσια και λύκεια της χώρας.

Αυτή είναι η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας..




Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP